Setmana De La Ciència

Terrassa celebra la Setmana de la Ciència amb 26 activitats

Aquest novembre Terrassa se suma, un any més, a la celebració de la Setmana de la Ciència liderada per la Fundació Catalana per la Recerca i la Innovació. Aquest any se celebra la 27a edició. Aquest certamen anual s’ha convertit en l’esdeveniment de divulgació de la ciència més important d’Europa.

Entre l’11 i el 20 de novembre, Terrassa acollirà un total de 26 activitats relacionades amb la ciència. Així, es vol de fomentar l’interès a l’entorn de l’àmbit científic i del coneixement, També   es té a voluntat de mostrar els darrers avenços científics i tecnològics d’una manera atractiva i  propera. 

De la programació d’aquestaedició de la Setmana de la Ciència, destaquen activitats com l’acte de cloenda, previst per dissabte 19 de novembre a les 11 h a l’Auditori Municipal. Comptarà amb la ponència Conèixer el cervell desperta el nostre potencial, a càrrec de la doctora Rosa Casafont. També  s’hi inclou la conferència Ciéncia, fakenews i pensament crític, de la divulgadora científica i youtuber, Rocío Vidal, més coneguda com  La gata de Schrödinger.

A més,  s’han programat un seguit d’accions i activitats que engloben des de conferències a tallers, passant per visites, portes obertes o diferents jornades. Totes giren  al voltant de la ciència i la divulgació científica. 

Aquestes activitats estan organitzades pel Servei d’Universitats  l’ESEIAAT, l’EUIT, el Consorci Sanitari, la BCT Xarxa, el MNACTEC, el Museu de Terrassa i l’Agrupació Astronòmica.