Cartell Pedalada 2022

Terrassa celebra la Setmana Europea de la Mobilitat 2022 amb una Pedalada popular

Terrassa se suma a partir d’aquest divendres 16 i fins al proper 22 de setembre a la Setmana Europea de la Mobilitat 2022. Es vol promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables. A més, es volen posar de relleu els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorant la qualitat de l’aire i reduint la contaminació.

La Setmana de la Mobilitat  porta per lema Combina i mou-te!. Posant així l’accent en la intermodalitat i animant a la ciutadania a moure’s de manera sostenible.

Pedalada Popular

Dins de la setmana, l’Ajuntament ha organitzat, un any més, la Pedalada Popular. L’objectiu de la jornada és el de sensibilitzar la ciutadania sobre els beneficis de l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport ideal per a la ciutat.

Cartell Pedalada 2022

Com a novetat, el mosaic humà en forma de bicicleta que s’ha fet en anteriors edicions enguany canvia i tindrà aquest any la forma del nombre’ 100%’. Amb el missatge Terrassa 100% bici , que vol posar de relleu que la bicicleta pot circular per la totalitat dels carrers de Terrassa. 

La recepció de les persones participants a l’acte serà a les 10.00h. Posteriorment, a les 10.30 h, es donarà la sortida al recorregut que té una durada aproximada d’una hora i mitja.

La Pedalada no és competitiva i té doncs, un caràcter festiu. Passarà per la Rambla, l’avinguda de l’Abat Marcet, la rambla de Francesc Macià, l’avinguda de Jaume I, la carretera de Castellar, l’avinguda de Jacquard, el carrer del Puig Novell i el Baldrich, per tornar a la plaça Nova. A l’arribada, es lliurarà a les persones participants una poma, i  un adhesiu de record. També es farà un fotoreclam amb sorteig de regals.

L’itinerari està pensat per a ciclistes de totes les edats. L’organització recorda així que tots els infants que hi participin circulant amb la seva pròpia bicicleta, han de poder pedalar, doncs en bici durant 8 km.

Pel que fa a les afectacions al trànsit, s’aniran tallant i obrint els carrers del recorregut de la Pedalada en funció de l’assistència.