Terrassa celebra una nova edició de la Marató de Donants de Sang els dies 19, 20 i 21 d’octubre

Terrassa celebra una nova edició de la Marató de Donants de Sang. És l’onzena que es fa a la ciutat i tindrà lloc durant tres dies: des d’aquest dijous 19 i fins dissabte 21.

De 9 del matí a 8 del vespre, les instal·lacions del Banc de Sang a Mútua de Terrassa acolliran la campanya. Durant els tres dies es faran diverses activitats d’animació adreçades a tots els públics, gràcies a la participació de diferents col·lectius i entitats.

Els organitzadors informen que totes les persones que van donar sang just després dels atemptats de Barcelona i Cambrils, podran tornar a fer-ho ara perquè ja han passat més de dos mesos.

‘La teva sang diu coses. Comparteix-les’. Aquest és l’eslògan triat aquest any per posar en relleu la informació que es pot saber d’una persona a partir del seu grup sanguini.

L’any passat gairebé 300 persones van participar a la Marató de Donants de Sang, una xifra que des del servei esperen superar. Per a una millor organització, és possible reservar dia i hora a través de la web. Tothom que vagi a donar sang participarà en el sorteig de dos sopars per a dues persones al Restaurant l’Obac i de quadres de Josep Aliart.