Terrassa Centre dona suport al comerç de proximitat amb la campanya “Love Local”

Terrassa Centre, l’associació de comerciants del centre de la ciutat, impulsa una nova campanya en favor del comerç local, que continua afrontant una situació difícil derivada de la crisi sanitària.

Sota el nom “Love Local. Pensa local. Compra local. Viu local”, l’entitat té per objectiu promoure i dinamitzar el comerç de proximitat, i posicionar-lo com a primera opció de compra dels terrassencs i terrassenques.

La campanya pretén potenciar el comerç local i les persones que en formen part, convertir les botigues del centre en una destinació comercial, i potenciar els valors de proximitat, tracte proper i familiar.

En un món cada dia més globalitzat, Love Local representa una ferma defensa del comerç de proximitat. Una actitud positiva i compromesa de la població amb el seu cercle i entorn més proper, i amb els actors que fan bategar el seu barri i ciutat. Sensibilitzada amb els projectes i negocis locals, la sostenibilitat, el medi ambient i l’origen dels productes que consumeixen.

El comerç local toca a tots

En un any complicat per a tota la ciutat a causa de la crisi sanitària, la iniciativa vol fer visible la necessitat de mantenir el teixit comercial tradicional i de proximitat, destacant l’important paper que juga el comerç en la vida de la ciutat i en l’economia local.