Terrassa Centre edita “La cuina perduda de Terrassa”

Terrassa Centre edita un nou volum dins la col•lecció de llibres amb continguts de l’Arxiu de Terrassa i les seves principals recerques. Aquesta vegada publica “La cuina perduda de Terrassa” un llibre que dona a conèixer la cuina dels avantpassats terrassencs.

Per aconseguir-lo Terrassa Centre proposa un joc digital i dinàmic pensat per a grans i petits que comença en els aparadors dels diversos establiments associats. L’objectiu és descobrir la història i l’orígen de la nostra cuina i per participar-hi s’ha d’obrir el joc al telèfon mòbil o a qualsevol dispositiu electrònic a través d’un codi QR. Aquest sistema es pot trobar a les botigues o a la pàgina web cuinaperduda.com.

Els plafons explicatius dels aparadors donen la resposta correcta a les preguntes que proposa el joc. Només cal buscar el plafó amb la resposta encertada a cada una de les preguntes i contestar-les fins al final. Al final apareix a la pantalla la puntuació aconseguida i si hem obtingut de regal el llibre “La cuina perduda de Terrassa”.
Aquesta és la nova promoció que l’entitat comercial Terrassa Centre posa en marxa per aquesta tardor.