Terrassa Centre regalarà cinc vals mensuals de 50 euros per celebrar el seu 25è aniversari

Terrassa Centre compleix 25 anys. I ho celebrarà amb un sorteig mensual de 5 vals de 50 euros per gastar a les botigues associades. El dia 20 de cada mes, i fins al novembre, penjarà una foto a Instagram. El sorteig es farà cinc dies després entre les persones que hagin clicat M’agrada a la imatge i etiquetat dues persones que encara no siguin seguidores de Terrassa Centre.

A banda del sorteig d’aquests cinc vals, Terrassa Centre també celebrarà l’aniversari amb un festa entre els associats i l’exposició dels cartells que ha editat l’associació en aquests 25 anys repartits entre els aparadors dels comerços associats.

Comerç Terrassa Centre va néixer al 1995 però més tard va treure la paraula ‘comerç’ per obrir-se a despatxos i altres establiments que no siguin botiga. Josep Collbatallé va ser el primer president de l’entitat, i durant 15 anys, fins al 2011. Jan Paloma ho va ser després i Xavi Linares n’és el màxim responsable des de fa tres anys.

L’any 2006 va crear, juntament amb la Generalitat i l’Ajuntament, la Gerència del Centre Històric, pioner a Catalunya. L’entitat està satisfeta amb el suport rebut de les administracions.

Terrassa Centre té avui 230 associats, dels quals la majoria, 190, són comerços i els 30 restants altres serveis. Des de l’associació confien que el Parlament acabi regulant les Àrees de Promoció Econòmica Urbana, els BIDs, i que el Centre de Terrassa pugui ser un d’ells. Això garantiria uns ingressos més alts que no pas ara i, per tant, es podrien dur a terme més iniciatives.