Terrassa Ciclisme Club organitza aquest diumenge la 1a Volta a Estenalles

Els aficionats al cicloturisme tenen una cita aquest diumenge. Es disputa la primera edició de la Volta a Estenalles, una marxa no competitiva organitzada per Terrassa Ciclisme Club.

Els participants, de moment ja s’hi ha inscrit uns 400, podran optar per dues distàncies. La llarga, de 135 quilòmetres i 2.400 metres de desnivell positiu, o la curta, de 88 quilòmetres i 1.650 metres de desnivell.

Es recupera així una prova que es va fer fa uns anys, que envolta el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt, passant per les comarques del Vallès Occidental, l’Oriental, el Moianès i el Bages.

S’hi ha apuntat equips sencers i ciclistes a títol individual procedent de diferents punts de Catalunya i també d’Espanya, com València, el País Basc o Canàries. El límit d’inscrits és de 500 ciclistes.

La sortida tindrà lloc a dos quarts de nou del matí des del polígon de Can Petit, punt també d’arribada. Un grup de voluntaris, amb la col•laboració dels Mossos d’Esquadra, vetllaran per la seguretat durant tot el recorregut.