Terrassa City Of Film impulsa la campanya “Filma contra el virus des de casa”

Terrassa City Of Film ha posat en marxa una campanya mitjançant les xarxes socials Twitter i Instagram per animar la ciutadaniaa gravar els seus propis vídeos des de casa seva i poder explicar i compartir com es troben, com viuen l’actual situació d’excepcionalita pel coronavirus.

Es tracta d’una iniciativa especialment pensada pels més joves per què facin servir a les seves xarxes socials missatges que ajudin a la conscienciació i la prevenció davant la COVID19.  La campanya “Filma contra el virus des de casa compta amb la col·laboració de la Xarxa jove d’albergs de Catalunya, la Xanascat, I s’enmarca en Terrassa ciutat Creativa del Cinema de la UNESCO.

Per participar en aquesta iniciativa només cal gravar un vídeo a casa, en format lliure, en qualsevol idioma, i amb una durada d’entre 0 i 7 minuts i etiquetar-lo amb els hastags #TRSFilmACasa #UNESCOYoungAtHomeFilms #WashHandsCameraAction.

L’objectiu és que la ciutadania disposi d’una finestra a l’exterior que permeti mostrar la seva creativitat i ajudi, al mateix temps, i conscienciar sobre la prevenció que cal tenir en compte en la lluita contra aquest virus. Es tracta d’oferir  alternatives creatives que ajudin a alleugerir, en la mesura del possible, l’actual situació de confinament.

Els 4 millors vídeos rebran el premi d’un cap de setmana per a 4 persones amb pensió completa en un alberg a escollir de la Xarxa d’albergs de la Generalitat de Catalunya.

La campanya, que compta amb una imatge gràfica pròpia, incorpora també enllaços a eines d’utilitat com ara material pedagògic o programaris gratuits d’edició de vídeo per tal de facilitar el treball dels i les participants: