Terrassa clou la Ciutat Europea de l’Esport amb un reconeixement a les entitats

Terrassa rebia, el mes de gener, el distintiu com a Ciutat Europea de l’Esport 2021, una iniciativa de l’associació ACES Europe per a promocionar l’esport com a mitjà de desenvolupament social. Al llarg de l’any s’ha realitzat prop d’un centenar d’activitats sota aquest paraigua, des de les més multitudinàries com la Mitja Marató fins a les més modestes.

Totes elles s’han repassat en un vídeo que s’ha projectat en l’acte de cloenda de Terrasa Ciutat Europea de l’Esport, que ha tingut lloc a la Masia Freixa. Hi han assistit les entitats i associacions que han participat durant aquest any organitzant competicions i esdeveniments, que s’han endut un distintiu commemoratiu. També s’ha descobert la placa commemorativa que es fixarà, de manera permanent, a la futura Casa de l’Esport i de l’Hoquei.

El regidor d’esports, Miguel Ángel Moreno, ha valorat l’esforç de les entitats enmig de la pandèmia.

ACES Europe va destacar, per justificar el nomenament de Terrassa, que la ciutat era un bon exemple de l’esport per a tothom com a instrument de salut, integració, educació i respecte, a banda de la política esportiva municipal a nivell d’equipaments, programes i activitats.

Ciutat Esport Cloenda

[Font imatge: Ajuntament de Terrassa]