Terrassa compta amb 17 nous agents de la Policia Municipal

Són els 17 nous agents de la Policia Municipal de Terrassa, 14 homes i 3 dones, que s’incorporen al cos, concretament a la Unitat de Vigilància Territorial. Aquest dijous han rebut la visita de l’alcalde, Jordi Ballart, i del regidor de Seguretat, Xavier F. Rivero, al Club de Tir de Precisió de Terrassa, emplaçament de les pràctiques dels nous policies.

Una formació atípica, per la crisi sanitària, però que no ha trastocat la planificació dels nous agents, que divendres acaben la seva formació, rebran l’arma reglamentària i el mateix dissabte alguns d’ells ja patrullaran pels carres de la ciutat. Un procés que va haver de passar fa us anys l’actual regidor de Seguretat.

Terrassa compta amb una plantilla de 235 agents de la Policia Municipal, apropant-se a la xifra òptima per a la tercera ciutat de Catalunya, que seria de 250. Ballart ha aprofitat l’ocasió per reclamar un cop més a la Generalitat més efectius dels Mossos d’Esquadra, atesa la situació d’excepcionalitat que es viu. Els nous agents han exhibit la seva punteria en els darrers dies de formació.

Jordi Ballart i Xavier F. Rivero han saludat un per a un als nous agents

Pràctiques de tir al Club de Tir de Precisió de Terrassa