Terrassa consumirà més de 25.000 Tortells de Reis

Segons el gremi de pastisseria de Catalunya els catalans consumiran aquests dies un milió d’unitats del tradicional Tortell de Reis, tot i l’augment de preu de les matèries primeres i l’amenaça de la inflació. Una xifra que ja s’ha consolidat en els darrers cinc anys.

Aquests dies els artesans de la pastisseria treballen a bon ritme per servir la demanda d’una clientela fidel que busca la garantia de la qualitat de sempre. Els tortells que més es demanen són els farcits amb nata i trufa i experimenten una certa baixada els de massapà i la fruita confitada.

Hi ha pastissers que també en el Tortell de Reis busquen la innovació amb noves i atractives propostes. S’espera que el dia fort de vendes sigui el mateix dia 6, tot i que sempre hi ha qui s’avança dies abans. Un tortell per a quatre persones costa a partir dels 25 euros.

Per tot això els pastissers preveuen una bona campanya de Tortell de Reis, similar a la de l’any passat, perquè el client vol mantenir les tradicions sense renunciar a la qualitat d’un producte que posa punt i final a les festes de Nadal.