Terrassa Cooperativa fa balanç i encara els reptes de la propera edició

El grup impulsor del programa Terrassa Cooperativa, que organitza el servei municipal d’emprenedoria i economia social, s’ha reunit aquesta setmana al Vapor Gran per fer la valoració final de la tercera edició i començar a afrontar els reptes de la propera edició 2018.

La darrera edició de Terrassa Cooperativa es va celebrar del 5 al 30 de novembre amb 21 activitats adreçades a la ciutadania, a projectes emprenedors, a l’àmbit educatiu i a personal tècnic. Tot això amb l’objectiu de donar a conèixer l’economia social de la ciutat.

En el programa van participar un total de 54 entitats i va comptar amb una assistència a les diferents activitats programades de 472 persones. El tipus d’activitats que es van desenvolupar van ser tallers infantils, un microespai diari a la Ràdio Municipal, visites i rutes guiades, vídeo-fòrum, debats, espectacles i activitats formatives a professionals.

Per segon any consecutiu, es va celebrar la Fira d’Economia Social que van visitar més de 800 persones, amb 24 estands que van servir per mostrar el potencial de diferents iniciatives dins de l’àmbit de la cultura, l’alimentació i producció col·laborativa, models i economia, producte cooperatiu, serveis educatius, energia i tecnologia. La fira va comptar amb un programa propi on van participat un total de 28 entitats.

En la trobada també es va aprofitar per presentar el vídeo recull del Terrassa Cooperativa 2017