Terrassa corona la nova Reina dels Sants Innocents a la Plaça Vella

Ariadna Garriga, membre de l’Associació BiciTerrassa Club, ha estat proclamada aquest dissabte com la reina dels Sants Innocents a una Plaça Vella plena de pares i nens. La iniciativa, impulsada per Terrassa Centre, ha comptat amb l’animació del grup lleidetà Xip Xap que ha fet la festa prèvia a l’entrega del premi. Com ja és habitual cada 28 de desembre el centre de Terrassa s’omple de llufes per commemorar aquest dia tan assenyalat on les bromes són les protagonistes.

 

Com ja és tradició Terrassa es lleva amb una gran llufa enganxada en algún edifici de la ciutat, aquest any ha estat el torn del Cinema Catalunya. Però, ni de bon tros, ha estat l’unica llufa que s’ha vist per Terrassa. La Plaça Vella ha estat on més ninots de paper s’han pogut veure, la gran majoria fets per nens.

Abans d’enganxar les llufes els nens i nenes s’han encarregat de decorar-les i tunejar-les al seu gust. Un cop acabat el taller, es tractava de buscar les víctimes. I esque si et despistes, pots arribar fàcilment a casa amb una llufa enganxada.