Terrassa corona Marc Zafra i Aitor Martínez a la Copa Catalana

Terrassa va ser diumenge l’escenari de dues proves del calendari català de ciclisme. La Copa Catalana de carretera i el Campionat de Catalunya infantil de cronogimcana, competiticions organitzades per l’Escola de Ciclisme Vallès.

En la Copa Catalana, Marc Zafra (Purito-Tadesan-Nuria) es va imposar en la categoria júnior. El corredor olotí va ser el protagonista en totes les escapades i atacs, sent el més ràpid en completar les 25 voltes al circuit. En segona posició va acabar Iván Roure (Autovivo Grup – CC Sant Boi), mentre que el líder de la Copa, Martí Gozalbo (KH7 Cycling Team), va ser tercer. En l’apartat cadet, nova victòria en solitari d’Aitor Martínez (Autovivo Grup – CC Sant Boi), sumant la cinquena consecutiva a la Copa. Ferran Torra i Fran Alemany, tots dos de l’Escola de Ciclisme Isaac Gálvez, van completar el podi.

Cronogimcana

El Circuit Municipal de Ciclisme de Terrassa va reunir totes les categories de promoció, des de prebenjamins fins a infantils, i es va decidir el campió de Catalunya infantil de cronogimcana. Tots ells van formar part d’una prova que vol potenciar la diversió i l’habilitat dels més petits i petites.

L’Escola de Ciclisme Vallès va finalitzar tercer de cronogimcana

En categoria infantil, el títol català va ser per a Adrià Casas (Escola de Ciclisme Isaac Gálvez) en categoria masculina i Valeria Piñol (Escola de Ciclisme Isaac Gálvez), en femenina. Per escoles, l’Escola de Ciclisme Vallès va finalitzar tercera de Catalunya, gràcies a la participació d’una dotzena de ciclistes.

[Font imatges: Escola de Ciclisme Vallès]