Terrassa corre contra l’exclusió social a la 4a Cursa Solidària per a la Infància

El 26 de novembre Terrassa té una nova cita esportiva amb la solidaritat. Serà en la Cursa Solidària per a la Infància que organitza el Centre d’Esplai Guadalhorce i que arriba a la seva 4a edició, amb sortida i arribada a Parc Vallès, un dels col•laboradors de la prova conjuntament amb l’Obra Social La Caixa.

L’any passat més de 700 atletes hi van prendre part en les dues curses, l’absoluta de 5 quilòmetres i la infantil, que van permetre a l’organització ingressar 2.800 euros per seguir lluitant contra la pobresa infantil i juvenil i l’exclusió social. L’objectiu aquest 2017 és superar el nombre tant d’inscrits com de recaptació per a una prova amb un notable nivell de participants, tot i que la vessant competitiva sempre queda en un segon pla.

La cursa tindrà vuit categories, des de mini fins a veterans. La de 5 quilòmetres serà a les 11 del matí i la infantil, a les 12 del migdia. Hi haurà premi per als tres primers classificats en absoluta masculina i femenina i també per al primer en la resta de categories. Hi haurà dorsal personalitzat per a qui faci la inscripció fins el 22 de novembre. El preu és de 10 euros, mentre que els dos últims dies en valdrà 12. També hi haurà dorsal solidari a un preu de 8 euros. La inscripció es pot fer via on line i presencialment al Centre d’Esplai Guadalhorce i a Parc Vallès.

Els responsables de la cursa han agraït l’ajuda del sector privat, perquè sense ella no seria possible. Aquest any la prova s’emmarca dins dels actes que l’Ajuntament organitza per a la Declaració Universal dels Drets de la Infància.

 

Presentació de la prova a l’Hotel Terrassa Park