Terrassa distingeix als alumnes que han tret més de 9 a les Proves d’Accés a la Universitat

Terrassa homenatja als 29 alumnes, 16 nois i 13 noies, que aquest any han superat un 9 en la nota de les Proves d’Accés a la Universitat, les PAU. En un acte al Vapor Universitari, l’Ajuntament reconeix l’exel·lència als alumnes d’11 centres d’ensenyament, als seus professors i familiars, i convidar-los a participar en la construcció del futur de la ciutat que els ha donat la primera formació.

D’aquesta manera l’alcalde ha recordat que sent el segon campus universitari de Catalunya, Terrassa és Universitat i Educació, amb 150 titulacions oficials que ofereix als 10.000 alumnes que hi estudien, provinents de 50 països d’arreu del món.

Els alumnes amb notes que la majoria superen en escreix la puntuació de 10, van saber poc després de l’acte d’aquest dimarts si podien accedir a la universitat escollida. Amb aquest acte de «Distinció PAU» que promou el Consell Interuniversitari de Catalunya i que l’Ajuntament organitza en l’àmbit local des de fa tres anys, es vol fer un reconeixement als alumnes de més alta puntuació que albiren un futur estudiantil brillant.