Terrassa distingeix Ramon Mampel amb la Medalla de la Ciutat a l’Esperit Esportiu

Ramon Mampel, l’ambaixador del tennis taula egarenc, ha rebut aquest dimecres la Medalla de la Ciutat a l’Esperit Esportiu en un acte solemne a l’Ajuntament. El Saló de Sessions s’ha quedat petit per encabir familiars, amics, companys de professió i les principals autoritats d’aquest esport a nivell català i estatal.

La ciutat ha volgut agrair el seu esforç i la seva entrega al tennis taula, així com els valors que hi representa. Joan Arnau, president de la Federació Catalana de Tennis Taula, ha estat l’encarregat de llegir la glossa, en la qual ha repassat l’exitosa trajectòria professional de Mampel com a jugador i entrenador. 

El palista egarenc, en la seva intervenció, ha desvetllat alguns secrets, com quan va voler deixar el tennis taula al poc temps de començar. Tenia només 8 anys, però la seva passió per aquest esport va pesar més. Ara recull els fruïts i ho ha volgut compartir amb tothom, especialment amb la seva família. Mampel, un exemple a seguir i una prova evident d’una carrera plena d’èxits en un esport que vol tornar a regnar a la ciutat.