Terrassa dona el tret de sortida al Nadal amb l’encesa de llums i la inauguració del pessebre

Un moment molt esperat per als amants del Nadal és l’encesa de les llums i l’estrena de les decoracions de carrer que commemoren i ambienten aquesta festivitat tan assenyalada.

Terrassa ha encès les llums aquest dissabte, donant així per estrenat el Nadal en un acte oficial que s’ha celebrat al Raval de Montserrat a les 17.30h amb gran expectació. Però les llums no han estat l’únic element que ha engegat avui. També s’ha inaugurat el pessebre de la ciutat, a càrrec de l’Agrupació de Pessebristes de Terrassa, entitats veïnals i associacions de comerciants. La mateixa associació espera que no es repeteixin els robatoris d’algunes figures del pessebre com en anys anteriors.

L’alcalde, Jordi Ballart, acompanyat de la tinenta d’alcalde de Promoció Econòmica i de la Ciutat, Núria Marín; de la regidora de Cultura, Rosa Boladeras; de la regidora de Comerç i Mercats, Jennifer Ramírez, i de portaveus d’altres grups municipals, ha presidit aquest acte que dona el tret de sortida a una celebració que no s’ha pogut viure en plenitud de condicions els darrers dos anys.

A part de la normalitat prepandèmica també s’ha posat el focus en l’estalvi energètic. L’Ajuntament de Terrassa ha habilitat 900 punts d’enllumenat que estaran encesos de 17.30h fins a 22.30h; 30 minuts menys de l’habitual.

Els egarencs volen celebrar, regalar, abraçar i compartir moments. Per aquest motiu les persones que han assistit a l’acte desprenien ganes i il·lusió per l’inici, ara sí, oficial del Nadal a la ciutat.

Després de l’encesa de llums a les 18h, s’ha inaugurat oficialment el pessebre i l’acte ha finalitzat amb una actuació a càrrec de Terrassa Ciutat Coral.