Terrassa dona la benvinguda als Reis d’Orient amb la cavalcada

Terrassa ha donat la benvinguda als Reis d’Orient aquest dijous. Ses majestats, que aquest any han arribat en helicòpter a la plaça de les Nacions Unides, han estrenat carrosses noves a la nostra ciutat.

La tradicional cavalcada, organitzada per l’Ajuntament i el Centre Cultural el Social, ha engegat a les 18h a la plaça del Turó de l’Argila, per enfilar per la Rambla d’Ègara i arribar al Passeig 22 de juliol. Després han passat pels carrers del Nord, Societat, Creu Gran, Sant Antoni, Passeig, Font Vella, plaça Vella, Gavatxons i s’ha acabat al Raval de Montserrat. En tot moment Ses Majestats han estat acompanyats per bandes de música i per més de 200 patges que han conformat la comitiva Reial. A més el recorregut ha disposat d’un espai per a les persones amb capacitats diverses.

Multitud d’egarencs han donat la benvinguda als Reis Mags i han recollit els caramels que es llençaven. Un dia molt especial pels més menuts que l’endemà s’han llevat amb algun que altre desig complert.

Un dia d’il·lusió i màgia en el que gaudeixen els més petits però també els més grans. Si s’ha fet bondat els Reis Mags ho tenen en compte i deixen alguna sorpresa prop de l’arbre de Nadal. Amb aquest dia les festes nadalenques posen el punt i final a una temporada de retorn a la normalitat.