Terrassa donarà aquest dissabte el tret de sortida a la 3a Ultra Clean Marathon

Esportiva, sostenible i solidària. Són els adjectius que defineixen l’Ultra Clean Marathon que aquest dissabte 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient, arriba a la tercera edició. I ho farà amb sortida des de Terrassa, concretament des de les immediacions del camp del San Cristóbal a les set del matí, per recórrer tretze quilòmetres pel terme municipal i per l’Anella Verda i acabar el circuit de 60 quilòmetres al Moll de Marina de Barcelona.

Aquest dimecres s’ha fet a l’Ajuntament de Terrassa la presentació d’aquest repte esportiu i ambiental, en el qual els 200 inscrits, dividits en 24 equips, correran en la modalitat de plogging, és a dir, retirant residus abandonats als espais naturals. I ho fan participant per una entitat o causa mediambiental i donant el preu dels donatius a projectes de conservació de la natura i de defensa del medi ambient.

La prova està organitzada per la Xarxa per a la Conservació de la Natura i l’Agència de Residus de Catalunya, amb el suport de les empreses BBVA, Urbaser i la col•laboració de l’Ajuntament de Terrassa i de la resta de consistoris dels municipis per on transcorre la cursa.

La presentació de la prova ha tingut lloc aquest dimecres a l’Ajuntament de Terrassa