Terrassa En Comú Podem es presenta com a candidatura única per les municipals del 2023

La formació política Terrassa en Comú Podem ha presentat una candidatura conjunta per a les eleccions municipals del 2023. La Masia Freixa ha estat el lloc on s’ha realitzat la presentació d’aquesta llista unitària entre comuns i Podem sota l’eslògan «2023, a Terrassa caminem en comú». Un acte on hi ha participat polítics locals i polítics de renom a nivell estatal com Jaume Asens o Jéssica Albiach, presidenta d’En Comú Podem al parlament català, qui ha recordat la importància de recuperar la tercera ciutat més important de Catalunya.

Després que Terrassa en Comú perdés els sis regidors a les darreres eleccions, el projecte polític enfocat a les municipals de l’any que ve es presenta, tal i com asseguren Terrassa en Comú Podem, “ferm i amb esperances de recuperar el temps perdut i tornar a trobar-se entre la tria i la confiança dels terrassencs”.

Tal i com s’ha explicat a l’acte el programa electoral dels comuns pel 2023 se centrarà en l’emergència climàtica, el municipalisme, la sanitat pública, les polítiques actives d’ocupació i la cohesió de barris. El projecte busca el suport del jovent, ser una mirada de futur i el caliu dels veïns. Marcant Terrassa com una ciutat feminista, verda i de progrés.

terrassa en comú

Representants de la presentació de Terrassa En Comú Podem.