Terrassa en Comú presenta les novetats del nou curs polític

Terrassa en Comú ha donat el tret de sortida al nou curs polític del partit, coincidint amb el Dia Internacional de la Democràcia. El grup encapçalat per Xavi Matilla, ha presentat les principals novetats que caracteritzaran la seva línia de treball en els propers mesos, amb l’horitzó fixat en les eleccions de l’any 2019.

La principal novetat és l’Àgora TeC, una nova eina que pretén ser un espai de participació obert i democràtic i una via de comunicació entre el partit i la ciutadania.

L’acte ha comptat amb la participació de Marcelo Expósito, secretari tercer del Congrés dels Diputats, que ha parlat sobre les noves mirades democràtiques i participatives.

El lema del nou curs polític és ‘Terrassa amb futur’, ja que el partit vol treballar amb accions curtes, però mirada llarga, i la voluntat de donar-li a la ciutadania un paper de lideratge.

Terrassa en Comú també ha estrenat nova imatge corporativa, apel·lant a la interacció que hi ha d’haver entre els egarencs i egarenques amb la ciutat.