Terrassa encara el futur educatiu amb el projecte ‘Terrassa Aprèn’

Terrassa aborda i debat en una jornada oberta al món educatiu els nous reptes en Educació que es planteja la ciutat. L’Escola Serra de l’Obac, a Can Roca ha estat l’escenari aquest dimecres d’una sessió participativa sobre Educació que busca implicar més tots els sectors i crear aliances davant el futur educatiu a la ciutat.

La sessió oberta a professionals de l’educació, serveis públics, entitats, empreses i famílies, vol ser una renovació del Projecte Educatiu de Ciutat, del 2003, amb el foment de la participació com a principal prioritat. El President del Consell Escolar, Jesús Viñas, ha fet l’exposició inicial. «Terrassa Aprèn» és el nou projecte d’Educació de l’Ajuntament de Terrassa per implicar la ciutat com a motor de canvi i progrés social amb dinàmiques de col·laboració entre tots els agents que hi participen.

La iniciativa surt de la necessitat d’actualitzar l’antic projecte educatiu d’ara fa 20 anys, integrant noves perspectives i adaptant-se al panorama educatiu actual. Els diferents grups de treball que s’han format en aquesta jornada continuaran debatent els reptes assignats. Educació preveu per a finals d’any un gran fòrum ciutadà per completar un procés participatiu que generarà un document obert per incorporar-hi noves aportacions.

Terrassa Aprèn20220504 Jornada Terrassa Aprèn 620220504 Jornada Terrassa Aprèn 5