Terrassa es prepara per viure una nova edició de la Mitja Marató

Tot a punt per donar el tret de sortida a la 19a edició de la Mitja Marató Ciutat de Terrassa. Aquest divendres s’ha celebrat al Centre Cultural la gala de presentació d’una prova atlètica que, amb els anys, s’ha convertit amb un dels màxims referents esportius de la ciutat.

El proper diumenge 21 de gener, els carrers de Terrassa s’ompliran d’atletes disposats a completar el circuit de 21 quilòmetres i 97 metres. Un traçat que aquest any presenta canvis en la direcció dels punts de sortida i arribada, per tal de reduir l’exigència del tram final, tant en la cursa llarga com en la Santi Centelles, de 5 quilòmetres. Una festa de l’esport que espera també la participació de la ciutadania.

La gala de presentació, conduïda pel periodista de Canal Terrassa David Marcet, va comptar amb les actuacions musicals de l’excantant de Lax’n Busto, Salva Racero, i de la solista Mone. També durant el transcurs de la cerimònia, l’organització va voler distingir la implicació dels Castellers de Terrassa i la dedicació de Xavier Planas, qui va rebre el premi Noël Otero per la seva trajectòria dins l’organització de la cursa. S’espera que uns 1.500 corredors prenguin la sortida de la Mitja Marató i prop d’un miler ho facin en la Santi Centelles. L’organització tancarà de forma oficial les inscripcions aquest proper dimecres.