Terrassa es vesteix de tardor amb la Fira del bolet i les Jornades gastronòmiques

Torna la campanya gastronòmica de tardor dedicada a la gastronomia i als bolets, aquest any sota el nom genèric de la Tardor de Cuina i Bolets, entenent que l’oferta també inclou la caça com s’anunciava en anys anteriors. Un canvi que es deu a la cada vegada més variada dieta amb productes naturals o alternatius. Hamburguesa de cèrvol amb formatge del Casal de Vacarisses, rostit de costella de porc, del Cafè de l’Aula, el caneló de xai del Zurito o la coca d’escalibada amb romesco proposta del restaurant Rístol, són algunes de les varietats que aquest any ofereixen els 21 restaurants que participen de la campanya.

La promoció coincideix amb les XXII Jornades Gastronòmiques amb excursions al Parc natural de Sant Llorenç, degustacions de bolets i menus de tardor, i paquets turístics de l’Oficina de Turisme. El dia 9 de novembre es farà la XIV Fira del Bolet al voltant del Mercat de Sant Pere. Una trobada amb venda de bolets i productes naturals i de proximitat, demostració d’oficis i activitats infantils de 9 del matí a 4 de la tarda. La campanya Tardor de Cuina i Bolets, presentada aquest dimecres a la Casa Museu Alegre de Sagrera, arranca el dia 1 i s’allargarà fins al dia 24 de novembre.