Terrassa estarà representada en la festa de l’AllStar de la Copa Catalunya masculina i femenina

El Pavelló Nord de Sabadell acollirà aquest cap de setmana l’AllStar tant masculí com femení de la Copa Catalunya, la competició de màxim nivell en categoria sènior organitzada per la Federació Catalana de Bàsquet.

Aquest dimarts s’ha fet la presentació de la segona edició, que serà televisada en directe un cop més per La Xarxa, a través del 159 de Movistar + i de les televisions de proximitat com Canal Terrassa. També es podrà seguir en streaming al web de la xarxa (www.laxarxa.com).

L’AllStar es dividirà en dos dies. Dissabte, a les sis de la tarda, es jugarà el partit masculí, mentre que diumenge, a la mateixa hora, serà el torn del femení. Terrassa estarà representada amb les alers Maria Olmo i Sílvia Diao, del CN Terrassa i de la JET QSport, respectivament. Diao substitueix Brianna Bishop, que ha causat baixa a les files del conjunt d’Àlex Pérez al tornar als Estats Units.

A més dels partits, hi haurà un concurs d’esmaixades en la categoria masculina i un de triples, en la femenina, entre d’altres activitats paral•leles.