Terrassa obre Botiga Solidària de Salut coincidint amb el Dia Mundial

Coincidint amb el dia Mundial de la Salut, aquest 7 d’abril, l’Ajuntament ha inaugurat la nova Botiga Solidària de Salut, al carrer de les Parres, a tocar de la plaça Vella. Un espai de suport a les entitats que treballen en l’àmbit de la salut per conscienciar, assessorar i defensar els drets de tots els malalts. També per fer visible la solidaritat, l’acompanyament i l’empatia que caracteritzen aquestes entitats. En els pròxims dies l’oficina obrirà cada dia de 4 a 8 del vespre.

D’una banda, l’Ajuntament ha recordat en aquest Dia Mundial de la Salut el paper que arran de la pandèmia porta desenvolupant l’Oficina de Salut i Promoció de l’Autonomia Personal. Un espai situat a l’edifici de Serveis Socials per orientar i derivar les persones en l’ús de tots els serveis sanitaris disponibles a la ciutat. També per informar sobre els recursos i prestacions, i començar a tramitar les peticions per a qualsevol dels serveis de salut.

D’altra banda, la regidoria de Salut ha editat un vídeo promocional i una guia amb totes les entitats que treballen a la ciutat en l’àmbit de la salut. L’Ajuntament reitera el suport a qualsevol malaltia amb la iluminació dels principals monuments de la ciutat en la celebració dels dies mundials. Finalment s’ha anunciat pel 21 de maig la recuperació de la Fira de la salut a la plaça Vella.