Terrassa FC i Carboners porten regals i somriures als infants ingressats a Mútua i Hospital

El Terrassa FC no ha faltat aquest divendres a la seva cita amb els nens ingressats aquests dies a Mútua de Terrassa. Una representació de la primera plantilla masculina i femenina, així com el seu president, Jordi Cuesta, han tret un somriure als infants amb els regals que els ha portat.

La visita s’ha iniciat a la unitat de neonatologia. Coro i Campanales no han dubtat en agafar durant uns minuts als nadons amb pocs dies de vida i compartir experiències amb les seves mares. Els nens i les nenes hospitalitzades han rebut una pilota de futbol, però també s’han repartit colors i contes que parlen del propi club, obra de la jugadora del primer equip Paula Boza, una de les més contentes en la visita al centre.

Ses Majestats els Reis Mags d’Orient també han passat per Mútua i han pogut intercanviar impressions i fer-se una foto amb jugadors, jugadores, tècnics i directius, abans que la delegació del club marxés a l’Hospital de Terrassa. Precisament la planta de pediatria d’aquest centre sanitari han rebut abans la visita de dos clubs de la ciutat, l’Handbol Terrassa i els Club de Rugby Carboners.

Els més matiners han estat els de l’ovalada, que aquest dijous a la tarda han volgut apropar aquesta disciplina als més petits. Precisament una representació de jugadors i jugadores de l’escola dels Carboners han estat els encarregats de repartir pilotes per les habitacions. El 2020, però, també ha portat un regal molt especial per al club de rugby, que estrena nova equipació.