Terrassa FC i CE Europa es juguen més que tres punts amb l’ascens en l’horitzó

Terrassa FC i CE Europa oferiran diumenge (17.00h) el partit més atractiu de la setena jornada al grup català de la Tercera Divisió. S’enfronten dos equips empatats a 13 punts, amb dos gols de diferència en l’average general, que permeten als de Xevi Molist ocupar el primer lloc. Tant terrassistes com escapulats surten en les apostes com a clars candidats a ocupar places d’ascens.

En una competició tan reduïda com la d’aquesta temporada per culpa de la pandèmia, qui s’emporti la victòria tindrà molt a guanyar de cara a afrontar amb garanties aquesta primera fase.

L’Europa, que portava una immaculada ratxa de quatre victòries en quatre partits, va punxar diumenge en cedir un empat a casa contra el fins ara cuer, el Valls. Tot i així, el Terrassa no s’ha de refiar d’un equip que treu molts punts en el tram final dels partits i que el posarà a prova en un escenari, l’Estadi Olímpic, on els de Molist no han mostrat fins ara la mateixa contundència que quan juguen com a visitants.

La plantilla ha donat negatiu en l’últim test de detecció de la Covid-19 i el tècnic del Terrassa només comptarà amb la baixa per sanció del defensa Mico. Sergi Carrero Romera serà l’encarregat de dirigir aquest partit, que es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.