Terrassa FC i CP San Cristóbal afronten diumenge el primer derbi de la temporada

Dilluns es coneixerà el calendari de la Tercera Divisió, competició que finalment arrencarà el cap de setmana del 18 i 19 d’agost, segons ha confirmat la Federació Catalana a través de les xarxes socials.

Terrassa FC i CP San Cristóbal, però, es veuran les cares abans. Serà aquest diumenge, a dos quarts de vuit de la tarda, en la primera eliminatòria de la Copa Catalunya que tindrà lloc al Municipal de Ca n’Anglada. Serà el segon partit de preparació per al dos equips, primer d’oficial, després que el conjunt de Cristian García disputés dimecres el Ciutat de Terrassa i els d’Oliver Ballabriga guanyessin diumenge l’amistós a Granollers.

Qui guanyi aquest primer derbi de la temporada, s’enfrontarà al vencedor de l’eliminatòria entre el Santfeliuenc i la UE Cornellà el 4 o 5 d’agost.

Junta d’accionistes

Fora del terreny de joc, el Terrassa FC ha convocat una junta general extraordinària d’accionistes per al 31 d’agost. Serà a les 4 de la tarda, en primera convocatòria, i el dia 3 de setembre, en segona. L’objectiu no és un altre que augmentar el capital social, que suposarà l’entrada de nous accionistes al consell d’administració del club.