Terrassa FC i CP San Cristóbal afronten una jornada clau per les aspiracions a l’ascens

El Terrassa FC vol passar pàgina de l’affair amb el filial del Girona i del que pugui passar als despatxos de la Federació Catalana i centrar-se en el terreny de joc. Aquest diumenge, a les 12:00h, li toca visitar el camp del Cerdanyola, en el primer partit de la segona volta de la mini-lligueta per l’ascens. Els de Juanjo García han de guanyar per no perdre les possibilitats d’obtenir la segona plaça i pujar de categoria.

El Terrassa, que té el partit del Girona pendent, és a tres punts del segon, el Vilafranca, i empatat amb els vallesans. El fet que l’Europa ja hagi pujat i no es jugui res no preocupa al tècnic terrassista.

El San Cristóbal, per la seva banda, vol, per fi, aconseguir una victòria que se li resisteix en aquesta fase d’ascens. Domina i té ocasions però li falta encert a les àrees.

El seu grup està igualadíssim: després del líder, el Sant Andreu, hi ha quatre equips en un sol punt de diferència. Diumenge, a les 11:45h, visita el camp de la Fundació Esportiva Grama, pel qual Ballabriga té localitzades quines poden ser les claus.

Tots dos partits es podran seguir en directe per la Ràdio Municipal de Terrassa.