Terrassa FC i CP San Cristóbal busquen la victòria en un derbi marcat per l’absència de públic

Terrassa FC i CP San Cristóbal buscaran aquest diumenge tres punts molt importants de cara a les seves aspiracions. Els de Xevi Molist per seguir liderant el grup i acabar entre els tres primers per lluitar per l’ascens, mentre que el conjunt d’Oliver Ballabriga necessita trencar la ratxa negativa que porta per assegurar-se el més aviat possible la permanència.

El nou format de la competició, reduït per la pandèmia, no dona treva i qui es relaxi ho acabarà pagant. Un derbi és un partit especial i s’ha de defugir de favoritismes. A diferència de les últimes temporades, cap dels dos equips comptarà amb el jugador número 12, una afició que sempre ha donar color a unes graderies que aquest cop estaran buides.

Després de donar negatiu en l’últim test de coronavirus, Molist compta amb tota la plantilla. El San Cristóbal, en canvi, té les baixes de Tino Mendoza, per sanció, i de Chechu i Ricki per lesió. El davanter Roger Escamilla, amb molèsties, és dubte. El partit començarà a les 17.00h i serà dirigit per Víctor Manuel Sánchez Rico, del col•legi del Baix Llobregat.

Oliver Ballabriga i Xevi Molist, conversant a l’Estadi Olímpic

José Ortega i Cristian Gómez seran els capitans del derbi

El “media day” del derbi, també amb mascaretes

Les graderies de l’Olímpic estaran buides per protocol Covid-19