Terrassa FC i CP San Cristóbal debutaran a la lliga als camps de la UE Sants i del Cerdanyola

La Federació Catalana de Futbol ha fet públic el calendari de la Tercera Divisió, categoria que aquesta temporada comptarà amb 21 equips i un total de 42 jornades. La competició arrencarà el 19 d’agost, amb els dos equips de la ciutat començant fora de casa.
El San Cristóbal visitarà el Cerdanyola, mentre que el Terrassa FC ho farà al camp d’un dels nouvinguts, el Sants.

El primer compromís davant dels seus aficionats serà força exigent. Els d’Oliver Ballabriga rebran el Sant Andreu i els de Cristian García el CE L’Hospitalet, dos equips cridats a lluitar de nou pel play-off. Tots dos equips tancaran la lliga fora en dos difícils desplaçaments als camps de la Pobla de Mafumet i del Vilafranca.

El primer derbi de lliga es farà esperar fins a la dotzena jornada, primer a l’Estadi Olímpic, mentre que el de tornada al Municipal de Ca n’Anglada serà el 20 de març, a la jornada 33, una de les tres intersetmanals previstes. Les altres dues arribaran més d’hora. La primera a la jornada 5, la de l’11 de setembre, amb els parroquials visitant el Martinenc, equip que acaba de pujar, i els terrassistes desplaçant-se a Cerdanyola. La segona jornada entre setmana serà la tretzena, la de l’1 de novembre, amb el Terrassa jugant a Sant Boi i el San Cristóbal enfrontant-se a casa contra el Llagostera.

En una lliga imparella, cada equip haurà de descansar una setmana. Primer ho farà el conjunt de Ballabriga, a l’onzena jornada, una setmana abans del primer derbi, mentre que l’equip de Cristian García ho farà a la quinzena. Els quatre primers classificats jugaran el play-off d’ascens, mentre que aquesta temporada seran quatre i no tres els equips que baixin directament a la Primera Catalana.