Terrassa FC i CP San Cristóbal formalitzen l’acord per l’ús del Municipal de Ca n’Anglada

Aquest dilluns s’ha presentat públicament l’acord entre el Terrassa FC i el CP San Cristóbal pel qual el primer equip terrassista durà a terme la seva activitat al Municipal de Ca n’Anglada la temporada 2021-2022 en motiu de les obres de l’Estadi Olímpic pel Mundial d’hoquei herba.

Era la millor solució, ja que la primera opció del Terrassa en la exigent Segona RFEF era no sortir de la ciutat. Tant Terrassa com San Cristóbal comptaran amb un equipament renovat, ja que a l’agost s’ha de canviar la gespa artificial i també s’actuarà sobre l’enllumenat, els vestuaris i altres espais interiors. El club parroquial és el promotor d’unes obres que han d’estar enllestides abans del setembre i que comptaran amb una aportació econòmica de l’Ajuntament.

L’acord entre tots dos clubs contempla, entre d’altres aspectes, un abonament conjunt, que permetrà comptar amb avantatges per als socis de totes dues entitats de cara a veure els partits dels primers equips. Fins que no estigui col·locada la nova gespa del Municipal de Ca n’Anglada, Terrassa i San Cristóbal hauran de fer la pretemporada en diferents escenaris. Començaran als seus camps, perquè els entrenaments tornen a finals de juliol, per després passar per Bonaire i Sant Llorenç i seguir al nou camp polivalent de Les Fonts.

El Terrassa ja ha arribat a acords amb altres clubs de la ciutat i de la comarca per traslladar l’activitat del seu futbol base durant la temporada de l’exili. Un any que Jordi Cuesta ha qualificat de crític per l’impacte econòmic que suposarà. Aquest darrer exercici es tancarà amb un dèficit d’uns 300 mil euros, que ha obligat al Consell d’Administració a fer una ampliació de capital per a la propera temporada.

Els treballs al Municipal de Ca n’Anglada arrencaran a l’agost

Els socis comptaran amb condicions avantatjoses amb l’abonament conjunt