Terrassa FC i Hércules es veuen de nou les cares i empatats en la classificació

El Terrassa FC torna a la competició després d’una setmana d’aturada a la Segona Federació. I ho fa rebent al Municipal de Ca n’Anglada un històric del futbol espanyol, l’Hércules d’Alacant. Fa vint anys que els dos clubs no es veuen les cares, des d’aquella exitosa promoció d’ascens a la Segona Divisió dels terrassistes.

Terrassa i Hércules s’enfronten diumenge en un context ben diferent, en una categoria que no correspon a la història dels dos clubs, i amb números semblants. Tots dos tenen 13 punts en la zona tranquil·la de la classificació i amb un balanç pràcticament idèntic de gols marcats i encaixats, però els de Jordi López busquen una victòria per seguir allargant la bona dinàmica dels darrers partits.

Jordi López té la infermeria plena amb les baixes per lesió d’Adri, Vivi i Fran González. Sergi Serrano s’ha exercitat apart dels seus companys, però tot apunta que entrarà en la convocatòria, i el grec Lampsias també estava indisposat i tampoc s’ha entrenat aquest divendres.

Gonzalo López Romera, del col·legi navarrès, dirigirà aquest partit, que començarà a les cinc de la tarda i que es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.

Retorn a l’Olímpic

La plantilla del Terrassa FC ja està desitjant trepitjar l’Estadi Olímpic, després d’una temporada i mitja exiliada al Municipal de Ca n’Anglada. En la roda de premsa prèvia al partit contra l’Hércules, tant staff tècnic com jugadors compten els dies per tornar a casa seva

Sónc conscients que hauran de passar per un procés d’adaptació per les dimensions del nou terreny de joc. S’espera que al desembre puguin començar els entrenaments i debutar a l’Olímpic el dia 18 davant la visita del Prat.