Terrassa FC i Manu Lanzarote militaran en grups diferents a la Preferent Femenina

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha fet públic les agrupacions de la Preferent Femenina de la temporada 2021-2022, categoria en la qual hi participaran el Terrassa FC i el Femení Manu Lanzarote. Els dos equips egarencs, però, han estat dividits en dos grups diferents.

El Femení Manu Lanzarote militarà al subgrup 1A, format per onze equips. Els seus rivals seran l’AEM “B”, l’Andorra, l’Atlètic Vilafranca, la UE Cornellà, l’Igualada (descens de Primera Nacional), el Pallejà (descens de Primera Nacional), el Pubilla Casas, el Sant Cugat, el Verdú-Vall del Corb i el Viladecans (ascens de Primera Catalana).

Per la seva banda el Terrassa FC estarà al subgrup 1B, amb dotze equips en total. A més de les terrassistes, hi són el Cerdanyola, el Júpiter, el Girona (descens de Primera Nacional), la Roca Penya Blanc Blava, el Llerona, el Manlleu, el Martinenc, el Palautordera, el Pontenc (ascens de Primera Catalana), el Porqueres i el CE Sabadell.

Aquestes agrupacions són de caràcter provisional, abans que es produeixi el sorteig del calendari de partits. Els clubs disposen d’un termini de dos dies per acordar una permuta de grup entre dos equips.

El Femení Manu Lanzarote està enquadrat al subgrup 1A