Terrassa FC i San Cristóbal arrencaran la lliga el 3 i 10 de setembre

La Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha fet públic el calendari d’inici de les competicions a Primera, Segona i Tercera Federació. El Terrassa FC debutarà el 3 de setembre en una lliga que tindrà dues setmanes de descans per les festes de Nadal i que clourà la seva fase regular el 5 de maig. Si es classifica per al play-off d’ascens, reservat als equips que acabin entre la segona i cinquena plaça, la primera eliminatòria començarà el 12 de maig. Al igual que la temporada passada, només el campió pujarà de categoria.

Un cop coneguda la composició del grup tercer de Segona, amb els equips catalans, valencians i balears, el Terrassa es resigna. Precisament no era el desitjat, ja que tornarà a ser el de més nivell dels cinc. El seu director esportiu, Miquel Ezequiel, lamenta el poc pes que segueix tenint la federació catalana en la presa de decisions, en declaracions a l’Àrea de Joc de la Ràdio Municipal.

A la Tercera Federació, el CP San Cristóbal arrencarà el campionat el 10 de setembre i finalitzarà el 12 de maig. Una setmana més tard començaran el play-off d’ascens, objectiu que s’ha marcat de nou el club parroquial.

Calendari Futbol 2023 2024