Terrassa FC i San Cristóbal busquen la victòria en una recta final de temporada sense al·licients

Optar al sisè lloc és l’objectiu que s’ha marcat el Terrassa FC en les quatre últimes jornades de lliga. Sense opcions de disputar el play-off d’ascens, el conjunt de Cristian García vol brindar les darreres alegries a la seva afició.

La plantilla està en deute i així ho pensa Guillem Savall. El defensa, que ha estat inactiu pràcticament quatre mesos per les lesions, entén les crítiques de l’entorn per una temporada decebedora. Diumenge a les cinc davant del Granollers, rival que tampoc s’hi juga res, s’ha de guanyar.

Pujar posicions

El San Cristóbal afrontarà aquesta recta final amb la tranquil•litat de tenir la permanència assegurada, tot i que diumenge a les dotze del migdia visita el Municipal de Ca n’Anglada un Sants que s’està jugant el descens.

Els parroquials, catorzens a la classificació, buscaran un triomf que els permeti escalar posicions per evitar així possibles descensos compensats procedents de la Segona Divisió “B”. Tant el partit del Terrassa com el del San Cristóbal es podran seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.