Terrassa FC i San Cristóbal busquen tancar l’any amb tres punts al sarró

Terrassa FC i CP San Cristóbal busquen tancar l’any amb victòria. El conjunt de Jordi López ho farà al Municipal de Ca n’Anglada rebent diumenge (12.00h) la SCR Peña Deportiva d’Eivissa.

Els terrassistes, desens amb 20 punts, porten tres jornades sense guanyar, encadenant dues derrotes consecutives en els seus dos últims desplaçaments. Toca, doncs, oferir la millor versió a casa, però davant tindran un rival en forma, que ocupa la quarta posició amb 24 punts i que no ha perdut en els últims cinc partits.

Per aquest partit, que serà dirigit per l’aragonès David Ruiz Esquinas, el tècnic del Terrassa no podrà comptar amb els sancionats Pelegrín i Alberto Fernández. El lloc al lateral dret l’ocuparà probablement Bruno, mentre que Jordi López haurà d’escollir qui acompanyarà Aythami a l’atac.

Visita a Ascó

El San Cristóbal, per la seva banda, es desplaça dissabte (17.00h) a Ascó, amb l’objectiu de recuperar els punts perduts en el darrer empat a casa contra la FE Grama. És una bona oportunitat per sumar la setena victòria de la temporada davant del penúltim classificat, tot i que els de la Ribera d’Ebre venen de guanyar al camp de la Pobla de Mafumet.

Un triomf permetria als parroquials, setens amb 23 punts, col·locar-se de nou en llocs de play-off d’ascens. Per aquest partit, que serà dirigit per Óscar Carballo Vázquez, Oliver Ballabriga té la baixa del davanter Aarón.

Tant el partit del Terrassa com el del San Cristóbal es podran seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.

San Cristóbal 2