Terrassa FC i San Cristóbal, jutges de la lliga en aquesta 40a jornada

Terrassa FC i San Cristóbal es converteixen en jutges de la lliga en aquesta 40a jornada, l’avantpenúltima de la competició. El conjunt de Cristian García visita diumenge la Fundació Esportiva Grama, mentre que els d’Oliver Ballabriga viatgen a la Feixa Llarga.

Una setmana més el Terrassa no s’hi juga res. Ocupa la novena posició i només pot aspirar a quedar sisè, en canvi el seu rival s’està jugant la permanència a la categoria. Ara mateix els colomencs ocupen la primera plaça de descens directe. Es troben a quatre punts de la salvació i estan obligats a sumar els màxims punts possibles en aquestes últimes tres jornades.

El San Cristóbal per la seva banda visita el tercer, el CE L’Hospitalet, un equip que s’està jugant el play-off d’ascens. De fet un triomf dels riberencs els asseguraria plaça matemàticament, tot i que el seu objectiu és lluitar per acabar primers. Tres punts els separen del líder, el Llagostera. Els parroquials, en canvi, només poden aspirar a pujar un parell d’esglaons a la classificació. Els de Ballabriga són tretzens amb 45 punts, però podrien perdre més d’una posició en cas de derrota.

El partit del Terrassa arrencarà a tres quarts de dotze del migdia i un quart d’hora més tard ho farà el del San Cristóbal. Tots dos es podran seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.