Terrassa FC i UA Horta, dos equips amb un joc vistós i d’atac i amb aspiracions de play-off

Partit amb molts atractius el que disputaran aquest diumenge el Terrassa FC i la UA Horta a l’Estadi Olímpic. Es veuen les cares dos aspirants al play-off d’ascens a final de temporada, ara mateix separats per només un punt a la quarta i tercera posició respectivament, i que ofereixen un joc vistós i d’atac.

D’altra banda, una representació important de la plantilla té un passat amb el conjunt barceloní. Començant per Xevi Molist, que ha estat jugador i entrenador, i seguint per Arranz, Jordi López, Domi, Genís i Galeano. Precisament aquests tres últims han arribat aquesta temporada procedents de l’Horta.

Amb un Sant Andreu – Pobla de Mafumet fixat per aquesta desena jornada, està clar que qui s’emporti els tres punts podria retallar distàncies amb el líder. Per rebre l’Horta, Molist té les baixes d’Albert i Jordi López. Yayá, Coro i Arranz ja entrenen amb el grup i podrien entrar en la convocatòria.

El Terrassa recupera l’horari habitual dels partits a casa, a les cinc de la tarda. Serà dirigit per Pau Serrat Susi i es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.