Terrassa i la Generalitat impulsen el Pla local per l’Economia Social i Solidària

La Generalitat considera aquest 2020 un any de trànsit per arribar a un finançament definitiu dels centres de treball especial, després d’haver actualitzat els mòduls deu anys congelats, i d’apujar un 22 per cent les subvencions per lloc de treball, corresponent a l’increment del Salari Mínim Interprofessional. Així ho ha dit el director general d’Economia Social, el Tercer Sector i les Cooperatives de la Generalitat que aquest dilluns al matí ha visitat Teixidors FUPAR.

La visita s’emmarca en la necessitat de consensuar i buscar el suport de la Generalitat, per impulsar el Pla de millora de l’Economia Social i Solidària, aprovat per Terrassa. Una trobada institucional a l’Ajuntament, un dinar amb les entitats que es dediquen al tercer sector i una visita al nou local de Teixidors, al Condicionament Terrassenc, han completat la visita a la ciutat.

El Director General ha pogut veure el nou centre de treball de Teixidors FUPAR, un espai de l’Ajuntament cedit a l’entitat per als pròxims 45 anys. En el nou Teixidors que va ser assumit per FUPAR per garantir-ne la seva continuïtat, hi treballen una trentena de persones, deu dels quals de suport a l’entitat.