Terrassa i Mataró sumen forces per reivindicar la reforma de la zona tarifària de transport públic

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, i l’alcalde de Mataró, David Bote, han posat en comú la reivindicació històrica dels dos municipis per passar a ser zona 2 al sistema tarifari de transport públic.

És un dels temes que han tractat en la reunió que han mantingut aquest dimarts a Terrassa per compartir experiències i idees sobre la gestió municipal en un moment especialment complicat, com és el de la pandèmia de la Covid-19.

Així, els dos alcaldes han decidit unir forces per demanar a la Generalitat la reforma del sistema tarifari, però també han intercanviat postures sobre el Pla Estratègic Metropolità de Barcelona (PEMB), que afecta les dues ciutats.

Durant la reunió, Ballart i Bote han parlat de la majoria dels àmbits que preocupen ambdós municipis, principalment d’infraestructures, mobilitat, aigua, residus, emergència ambiental, governança, coordinació intermunicipal, indústria, ocupació, habitatge i demografia.

Amb tot, s’han centrat en les polítiques que han posat en marxa per fer front a la crisi econòmica i social ocasionada per la situació d’emergència sanitària.