Terrassa mostra el seu ‘Talent Latent’ a la Sala Muncunill

S’obre al públic l’exposició «Talent Latent, disseny i creativitat a Terrassa», una mostra de 21 projectes d’artistes vinculats a la ciutat i que es pot veure a la Sala Muncunill fins a finals de juny. La mostra dona a conèixer la feina de creatius i dissenyadors de diferents disciplines artístiques que tenen una vinculació estreta amb la ciutat. Ja sigui perquè hi viuen, hi treballen o perquè hi han estudiat alguna de les carreres de disseny gràfic, moda o audiovisuals, entre d’altres.

Una de les figures més destacades és el dissenyador de videojocs Conrad Roset; l’acompanyen coneguts creatius com la dissenyadora de moda Txell Miras, el dissenyador gràfics Xavi Roca o el mobiliari artístic que marca la trajectòria de Josep Vila. A l’exposició també es poden descobrir treballades obres d’Evil Love, Lúcid, Xoo o Toni Castells, entre d’altres.

El projecte vol posar en valor les futures generacions i per fer-ho compta amb la participació de l’Escola d’Art i Disseny que disposa del seu espai per exposar els projectes més destacats dels seus alumnes. Aquesta exposició està organitzada i produïda pel Festival Latent, un projecte que busca promocionar i difondre el talent emergent i motivar el talent creatiu dins del disseny, les arts digitals i la creativitat. La mostra ha comptat amb la col·laboració de Terrassa Arts Visuals.