Terrassa omple els comerços locals per aprofitar el primer festiu obert en Rebaixes

Ni les compres online ni d’altres descomptes durant l’any han aconseguit substituir el 7 de gener com el primer dia de rebaixes. Durant aquest cap de setmana els carrers de Terrassa s’han omplert de gent que buscava noves ofertes o que volia bescanviar algun dels regals rebuts aquestes festes que no ha acabat de fer el pes.

Els venedors estan satisfets amb la temporada de Nadal i preveuen que aquestes rebaixes seran bones. De moment el primer cap de setmana de rebaixes ha estat un èxit i tot i el mal temps de diumenge multitud de compradors han entrat a les botigues a comparar preus. Tan venedors com compradors hauran d’aprofitar els descomptes fins finals de febrer, moment en el que s’eliminaran els 30, 40 o, fins i tot, 50 per cents d’estalvi.

Unes rebaixes que han donat el tret de sortida en cap de setmana i que, per tant, aquest diumenge ha estat el primer dia festiu amb les botigues obertes. Una imatge, la de les persianes dels negocis aixecades en diumenges i festius, que els egarencs ja hem pogut veure durant aquest Nadal. Veurem si aquestes rebaixen registren vendes importants seguint l’estela de l’època amb més consum comercial de l’any.