Terrassa organitzarà amb Amstelveen el Campionat del Món femení d’hoquei herba del 2022

Terrassa tornarà a organitzar una gran competició d’hoquei herba, des d’aquell 1992 quan va ser subseu olímpica a Barcelona. Serà el Campionat del Món femení del 2022, després que la Federació Internacional de Hockey hagi fet oficial aquest divendres les dues seus en la reunió que ha tingut lloc a Lausanne, Suïssa.

L’organisme ha triat la candidatura conjunta d’Amstelveen i Terrassa, que va presentar a darrera hora la Federació Espanyola, per organitzar la competició femenina. Serà a l’estiu, concretament de l’1 al 17 de juliol. Índia, com era de preveure, acollirà el torneig masculí del 13 al 29 de gener de 2023.

La proclamació de Terrassa com a coseu del Mundial ha estat ben rebuda tant per la família de l’hoquei egarenc com per l’Ajuntament.

Tant Terrassa com Amstelveen compartiran la fase de grups, mentre que les semifinals, la lluita pel bronze i la final se celebraran íntegrament a la nostra ciutat. L’Estadi Olímpic i el Martí Colomer seran els dos escenaris de la competició. Toca posar-se a treballar per condicionar aquests dos equipaments.

Serà el tercer cop que se celebri un Mundial en territori estatal. Les dues anteriors van ser a Madrid, a Somontes el 1978 i a les instal•lacions del Club de Campo el 2006.

Notícies relacionades: