Reunió Feminisme I Igualtat 1

Terrassa participa a a la taula rodona Les polítiques de gènere a la Unió Europea

La regidora Relacions Europees i Internacionals, Jennifer Ramírez, ha participat aquest dijous a la taula rodona Les polítiques de gènere a la Unió Europea.  La trobada ha anat a càrrec de Neus Pociello Cayuela, directora executiva de l’Institut Català de les Dones, i de Lídia Puigvert Mallart, sociòloga i escriptora feminista.

A l’acte, organitzat pel Consell Català del Moviment Europeu i l’Ajuntament de Terrassa, també ha assistit la regidora de Polítiques de Gènere, Núria Marín. També hi han participat Xavier Ferrer Junqué, president del Consell Català del Moviment Europeu; i Montserrat Pineda Lorenzo, Secretària de Feminismes del Departament d’Igualtat.

Per altra banda, Núria Marín, s’ha reunit  amb la secretària de Feminismes de la Generalitat, Montserrat Pineda. L’objectiu de la trobada ha estat compartir coneixement sobre els grans reptes de les polítiques feministes que es duran a terme en els propers anys a Catalunya. També ha servit per establir un punt comú amb les línies prioritàries per a Terrassa.

Reunió Feminisme I Igualtat la regidora de Polítiques de Gènere, Núria Marín

Reunio de la regidora de Polítiques de Gènere, Núria Marín, amb la secretària de Feminismes de la Generalitat

[FOTOS: Ajuntament de Terrassa]