221014 Jornada Innpulso Emprende 1

Terrassa participa a la Trobada ‘Innpulso Emprende’ de la mà de The Yellow Nest

El regidor d’Economia Social i Innovació, Pep Forn, ha assistit, per delegació de l’alcalde, a la Trobada Innpulso Emprende que ha tingut lloc a València. La trobada, promoguda per la Red Innpulso i el Ministerio de Ciencia e Innovación, reuneix anualment alcaldes i alcaldesses de les ciutats pertanyents a la Red Innpulso amb les pimes, micropimes i startups més innovadores que han estat seleccionades per cadascuna de les ciutats.

En el cas de Terrassa, la ciutat ha anat acompanyada pel projecte The Yellow Nest, un grup empresarial global amb seu a Terrassa que serveix a més de 80 països de tot el món, dedicat a oferir solucions innovadores a l’espai de l’eficiència energètica.

D’aquesta manera, la trobada facilita l’acostament entre pimes innovadores a nivell nacional, potencia l’intercanvi d’experiències en la promoció i el suport a la innovació des de l’administració i posiciona i impulsa les pimes innovadores que pertanyen a les ciutats Innpulso, donant-les visibilitat per facilitar-ne l’accés a mercats potencials i possibles inversions.

[Fotografia: Ajuntament de Terrassa]