Terrassa participa al Congrés de Cooperativisme de Catalunya

El regidor d’Economia Social, Josep Forn, ha participat en el Congrés de Cooperativisme de Catalunya, al Palau de Congressos de Barcelona. Forn ha intervingut en una de les taules rodones simultànies, amb el títol Agents d’impacte local. La sessió s’ha dedicat a analitzar el component transformador del cooperativisme amb una mirada tècnica i local, i ha comptat amb la participació de representants polítics i tècnics dels ajuntaments de Barcelona, Salt, Mataró, Reus, Bellpuig, Manlleu i Mieres.

El congrés s’ha obert amb la intervenció del president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, i ha comptat amb la participació de l’escriptor John Carlin, l’entrenador de futbol Pep Guardiola o l’alpinista i il·lustradora Araceli Segarra, així com de representants de destacades iniciatives de cooperativisme catalanes i internacionals.

El Congrés de Cooperativisme de Catalunya se celebra en el marc de la commemoració dels 125 anys de l’inici del cooperativisme organitzat a Catalunya. Coincidint amb aquesta efemèride, la Confederació de Cooperatives de Catalunya (Coopcat) ha organitzat el congrés, amb el lema ‘Evitem el col·lapse’, i la campanya Persones. Planeta. Propòsit per a reivindicar el cooperativisme i els valors que representa.