Terrassa per la República defensa el mandat de l’1 d’Octubre

Es presenta en societat la nova candidatura a les Eleccions Municipals, Terrassa per la República-Primàries Catalunya. Es tracta d’una llista ciutadana que aspira a representar els interessos generals, sense intermediaris ni servituds. La formació obertament independentista aposta pels valors de la República, tal i com diuen va dictar el mandat popular de l’1 d’Octubre.

Pel que fa al dia després de les eleccions, la formació aposta pel diàleg amb tothom que sigui demòcrata i rebutgi qualsevol fòbia a la diferència. Terrassa per la República-Primàries per Catalunya, amb una trentena de candidatures a diferents poblacions catalanes, aspira recollir el vot dels desencantats i critiquen aquells partits que fins ara no han fet ni un pas per construir la República.

Una candidatura que fa bandera de la participació amb sessions ciutadanes per elaborar el programa electoral, tal i com farà aquest dissabte a la plaça Vella. Pel que fa a la llista, encapçalada per l’educadora i activista Pepi Ollé, amb Mario Soria i Sílvia Invers, la tanca simbòlicament l’exregidor socialista de l’etapa Manuel Royes, Antoni Prunés.